Hydraulikafdeling

Hydraulik har i mange år været en spidskompetence for LJ Industri A/S. Vi løser de mest komplekse udfordringer og leverer altid ydelser i topkvalitet. Ingen opgave er for stor og ingen er for lille – vi dækker hele spektret med lige stor akkuratesse. Som et af vore specialer produceres specialslanger skræddersyet efter behov.

LJ Industri A/S tilbyder:

Specialløsninger                   
LJ Industri A/S laver serviceaftaler om forebyggende vedligehold, lovpligtige eftersyn samt analyser. Vi udfører cylinder reparationer og fremstiller nye cylindere.  LJ Industri A/S garanterer et fagligt korrekt resultat udført med fokus på kvalitet. Vi kan levere slanger for høje tryk og/eller med ekspanderende egenskaber.
 
Opbygning
LJ Industri A/S er specialiseret i opbygning af hydrauliksystemer. Vi kan tilbyde om- og nybygning af hydrauliske systemer og anlæg. Vi forestår hele processen fra montage og installation til opstart af hydrauliksystemer.
   
Reparation
Vi er specialiseret i fejlfinding og reparation af alle hydrauliske anlæg og komponenter. Vi har stor erfaring med at udskifte og renovere diverse hydraulikkomponenter. Vi udfører reparationer af pumper og motorer samt øvrige hydraulikkomponenter.

Service og montage
Service på hydrauliske systemer forlænger levetiden og minimerer driftsstop. Vi tilbyder serviceaftaler som tilpasses kundens ønsker. Vi kan foretage test af komponenter, pumper og motorer. Vi servicerer kunder, der har brug for support til hydrauliske systemer.

Salg af hydraulikdele
Når du handler med LJ Industri A/S er du sikret kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi leverer ikke en vare, der ikke er i orden. Vi er lagerførende i hydraulikdele - slanger fra 1/4" til 1 1/4",  fittings mv.
 
Hydraulikslanger
Vi er i stand til at fremstille hydraulikslanger. Vi har et bredt sortiment af slangekoblinger og kan presse slanger op til 1 1/4” i 4 lag. LJ Industri A/S foretager udskiftning af hydraulikslanger mens du venter. Vi har både en mobil og stationær slangepresse - reparerer overalt hvor der behov for det.

LJ Industri


LJ Industri A/S - Langelandsvej 25, 5800 Nyborg, Danmark
Telefon: 21 42 07 64
lj@ljindustri.dk